V. Tasarım Kulübü Sektörlerle Buluşuyor Etkinliği

Eskişehir Teknik Üniversitesi Tasarım Kulübü olarak beşincisini düzenlediğimiz Tasarım Kulübü Sektörlerle Buluşuyor etkinliğimiz 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşti. Etkinliğimiz Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper ÇABUK, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Engin KAPKIN ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Tasarım Kulübü Başkanımız Berkay BOZLOY’un konuşmalarıyla başladı. Eskişehir Teknik Üniversitesi Kongre Vadisi’nde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz okulumuz öğrencilerinin yanı sıra birçok üniversitenin mimari ve tasarım alanındaki öğrencilerinden de yoğun bir ilgi gördü ve toplam 370 katılımcı ile etkinliğimizi tamamladık. Gökhan Aksoy Mimarlık, 2x1 Mimarlık, Kilit Taşı, Artful, Şişecam, Planlux, Daedalus, Kratend, Medina Turgul DDB, Hayri Atak Architectural Design Studio, I-AM İstanbul, Mimaristudio, Proda, Red Yacht Design, Gorbon Tiles ve Mimarlığa Merhaba gibi değerli konuşmacılar etkinliğimizde bizlerle deneyimlerini paylaştı. Yaratıcı disiplinlerden alanının önde gelen isimlerinin katıldığı etkinliğimizde konuklarımız bizlerle “Biz kimiz? Sektörde tasarım hangi durumda? Girişimci ve yaratıcı disiplinler hangi disiplinlerle iş birliği içerisinde? Farklı disiplinlerle birlikte çalışmalarımızı nasıl yürütüyoruz?” sorularının cevaplarını paylaştı ve ardından soru-cevap kısmıyla katılımcıların sorularına yer verildi.

Etkinlik fuaye alanında ise farklı okullardan öğrenciler, organizasyon ekibi ve konuşmacılar daha detaylı bir iletişim kurma şansı yakaladılar. Son olarak etkinliğimizi Vitra ve Binat İletişim desteğiyle gerçekleşen ‘Mimarlığa Merhaba’ oturumuyla kapattık. Herkes için etkinliğimizin faydalı geçmiş olmasını ve altıncısında tekrar buluşmayı umuyoruz.