2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi; Kurumlararası Yatay Geçiş, Kurumiçi Yatay Geçiş, Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş, Çift Anadal, Programları Başvuru Sonuçları

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi; Kurumlararası Yatay Geçiş, Kurumiçi Yatay Geçiş, Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş, Çift Anadal, Programları başvuru sonuçları aşağıda verilmiştir.

• Asil listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-6 Eylül 2024 tarihlerinde Fakülte Öğrenci İşleri Biriminde şahsen müraacat ile yapılacaktır.
  • Yedek liste öğrencilerinin 9 Eylül 2024 günü şahsen müracat etmesi gerekmektedir.
  • Listeler ile ilgili sorularınızı mimtas@eskisehir.edu.tr adresine e-mail ile iletebilirsiniz.

Yönetmelik linki için tıklayınız.

• Kurumlararası Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.
  • Kurumiçi Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.
  • Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.
  • Çift Anadal Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerden Kayıtta İstenen Belgeler

1. 4 adet 4.5x6 ebatta Fotoğraf

2. İkametgah Belgesi (e-devletten alınabilir)

3. Erkek Adaylar için Askerlik Belgesi (e-devletten alınabilir)