AZAMİ ÖĞRETİM SÜRESİ DOLUP EK SINAV HAKKI OLAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

2020-2021 Öğretim Yılı  Bahar Dönemi sonu itibariyle azami süresini dolduran ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kurulu Kanunu’nun 44. Maddesi gereği “4 yıllık programlarda en az %75’ine karşılık gelen (180 AKTS) dersleri başarmış öğrenci “son sınıf öğrencisi” olma koşulunu sağlayan öğrencilerin listesi aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Endüstriyel Tasarım Bölümü

İç Mimarlık Bölümü

Mimarlık Bölümü

Moda Tasarımı Bölümü

• Bu listede 5 dersten fazla başarısız veya hiç almamış dersi alan öğrenciler mevzuat uyarınca 31 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurmaları halinde iki ek sınav hakkından yararlanırlar.
  • Bu listede 5 ders ve daha az dersi olan öğrenciler üzerinde gözüken cari hizmet tutarını bankaya yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte 22 Eylül 2021 tarihine kadar Eskişehir Teknik Üniversitesi, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (İç Mimarlık Bölümü binasındaki) başvurarak ilgili derslere kayıtlarını yaptırarak, derslerine devam edebilirler.
  • Bu listede yer alan ve staj sorumluluğunu yerine getirmeyen öğrenciler:

İki zorunlu stajını tamamlamayan öğrenciler bir staj tamamlayıp Dekanlığa başvurmaları durumunda “Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Öğretim yılı Pandemi Süreci Staj Uygulama Esasları” gereği staj sorumluluğunu tamamlamış sayılacaktır. Öğrenciler bu stajlarını 2021-2022 Güz, Bahar ve Yaz dönemleri içinde tamamlamaları gerekmektedir.

İki staj sorumluluğundan en az birini daha önce tamamlamış öğrenciler Dekanlığa dilekçe ile başvurarak “Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Öğretim yılı Pandemi Süreci Staj Uygulama Esasları” gereği staj sorumluluğunu tamamlamış sayılacaktır.