"Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK" Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Temel Tasarım Eğitimi Bölümü Grafik Tasarım Dersi kapsamında Öğr. Gör. Dr. Sayın Uğurcan ÇORBACI tarafından kurgulanan “Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK” sergisi, 24 Kasım 2023 Cuma günü Mimarlık ve Tasarım Fakültesi fuaye alanında açıldı. 24 Kasım Öğretmenler Gününü Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK teması üzerinden temsil ve soyutlama kavramlarıyla yorumlayan sergide Öğr. Gör. Dr. ÇORBACI ve 18 öğrencinin dijital kolaj çalışmaları yer alıyor.

Açılışına Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Osman TUTAL, Temel Tasarım Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Fatma KOLSAL’ın yanı sıra öğretim elemanları, öğrenciler ve konukların katıldığı sergi, bir hafta boyunca ziyarete açık olacak.