Devrim Arabaları’nın İzinde Geleceğin Ulaşım Tasarımı Çalıştay Sergisi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü bünyesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle “YARIN” temalı etkinlikler dizisinin birincisi olan “Devrim Arabaları’nın İzinde Geleceğin Ulaşım Tasarımı Çalıştayı” 18 Ekim ve 21 Kasım tarihleri arasında yürütülmüştür. Dr. Öğr. Üyesi Duysal Tütüncü, Araş. Gör. Dr. Barış Derviş, Araş. Gör. Dr. Başak Topal, Araş. Gör. Şule Ak ve Öğr. Üyesi M. Emin Arslan tarafından yürütülen çalıştayın sergisi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi fuaye alanında açılmış, açılışa Fakülte Dekanı Prof. Dr. Osman Tutal, öğretim üyeleri, öğrenciler ve konukların katılımıyla 21 Kasım 13:30 tarihinde açılmıştır. Sergi 21-28 Kasım tarihleri arasında Eskişehir Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Fuaye Alanı'nda gezilebilir.