GÖKHAN AVCIOĞLU İLE LESS OR MORE

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile GAD Mimarlık tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “LESS OR MORE” konferansı 27 Ekim 2023 Cuma günü fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.
Yurt içi ve yurtdışında birçok üniversitede GAD Mimarlığın misyonu çerçevesinde tasarım üzerine konferanslar veren Gökhan Avcıoğlu Less or More isimli konferansında tasarımı “öğrenme, düşünme, paylaşma, öngörme ve uygulama” kavramları üzerinde ele alarak interaktif bir paylaşım yaptı. Konferansta tartışma ortamını sorularıyla zenginleştiren öğrencilere GAD Mimarlık yayınlarından dergiler ve Avcıoğlu’nun Less or More kitabı hediye edildi.
Çok sayıda öğrenci, akademisyen ve mezunun katıldığı konferans Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı Özçevik Bilen’in teşekkür ve hediye takdimi, Avcıoğlu’nun öğrencilere ile fakülte kütüphanesine hediye ettiği kitaplarını imzalaması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.