ÖDÜL

Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde yer alan Ege Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği (EMKOUİB) tarafından öğrenci ve profesyonel olmak üzere 2 kategoride düzenlenen 2023 yılı Ezber Bozan Tasarım Yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 96 üniversite katılım sağlamıştır. 32 başvuru Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılmış olup bölümler düzeyinde 22 içmimarlık, 8 endüstriyel tasarım ve 2 mimarlık bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir. Başvuru sayılarına göre yapılan değerlendirmede Eskişehir Teknik Üniversitesi En Çok Başvuru Yapan Üniversite kategorisinde ödül almıştır. Ödül töreni 9 Ekim 2023 Pazartesi günü İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılmış ve üniversitemiz adına ödülü fakültemiz İçmimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Ülker almıştır.