DİJİTAL DÖNÜŞÜM ve FİKRİ HAKLAR KONFERANSI

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi yöneticilerini misafir etti.

27 Kasım 2023 Pazartesi günü Mimarlık ve Tasarım Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşması Prof. Dr. Osman TUTAL tarafından yapıldı. Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Dr. Barış GÜNAYDIN “Girişimci olarak Fikrimi Nasıl Korurum” başlıklı sunumunda Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları ve bu hakların özellikleri hakkında bilgiler aktardı. Dijital dönüşümün özellikle mimarlık ve tasarım alanındaki etkileri Bilgisayar Yüksek Mühendisi Av. Murat Osman KANDIR tarafından anlatıldı ve tartışıldı. Soru-cevap bölümü ile tartışmaya açılan Dijital Dönüşüm ve Fikri Haklar konferansı Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu İrem CAN’ın konuşmacılara teşekkür belgesi sunmasıyla son buldu.