Teknik Gezi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık Bölümü 19 Aralık 2024 tarihinde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Atölye Mutfak Firması ve Çekiçler Mermer Firmasına teknik gezi gerçekleştirmiştir. İçmimarlık Bölümü Mobilya Konstrüksiyon Dersi alan öğrenciler teknik gezi kapsamında Atölye Mutfak Firmasındaki panel mobilya hatlarını gezmiş ve kendilerine mutfak tasarım süreci, panel kesim, kenar bantlama, kapak imalatı ve montaj hatları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Malzeme dersi alan öğrencilerin Çekiçler Mermer Firmasına yaptığı teknik gezi kapsamında da doğal taş imalat süreci ile ilgili doğal taşın kesimi, cilalanması ve CNC tezgahlarla işlenmesine yönelik detaylı bilgi aktarılmıştır. Böylece öğrencilerimiz her iki teknik geziyle özellikle tasarım eğitiminin uygulama alanını besleyen üretim süreçlerini Eskişehir'in iki önemli tesisinde yerinde görerek mesleki deneyimlerini artırmışlardır.